Önskar du att bli återförsäljare är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Skicka dina uppgifter till hello@lookia.se, så lägger vi in dig i vårt system och skickar över en prislista för återförsäljare.

Du är även välkommen att ta kontakt med oss för att diskutera planerade projekt eller be om en offert. Använd samma mailadress som vid beställning.

Vi samarbetar med ett stort antal byggföretag, markentreprenörer, trädgårdsdesigners, arkitekter, kommuner och kyrkogårdsförvaltningar med flera. Vi skräddarsyr lösningar efter önskemål och jobbar med cortenplåt i tjocklek 3-10 mm samt svart material, galvat stål och rostfritt. Vi kan även måla och skära produkter.

Nedan ser du exempel på produkter som specialtillverkats samt bilder på standardprodukter som använts i offentlig miljö. Fördelen med standardprodukterna är att de oftast finns i lager och kan skickas inom kort. (Beroende på hur hög belastning och orderstock vi har för tillfället.) Att specialbeställa produkter ökar leveranstiden.