Odlingslåda

299 kr1.145 kr

I lager

Ge dina växter en stilfull inramning. Med Lookias stapelbara odlingslåda kan ni bygga eleganta odlingslådor i valfri höjd.

Odlingslådans storlek är  118 x 88 x 20 cm och passar både i utemiljöer, balkonger och patio. I takt med att odlingslådan används patineras den med gyllenbrun rostfärg vilket ger den ett naturligt och vackert utseende, den finns även i galvaniserat stål som bibehåller sin metalliska färgton.

För klättrande växter kan den kombineras med ett växtstöd som enkelt kan appliceras på odlingslådans ram. Som tillbehör finns en elegant bottenplatta som är lämplig vid balkonger, patio och andra ytor där ifyllningsmaterialet inte får ha direktkontakt med odlingslådans underlag.

Artikelnr: 005 Kategori: Tagg:

Product Description

LOOKIA Odlingslåda

Ge dina växter en stilfull inramning. Med Lookias stapelbara odlingslåda kan ni bygga eleganta odlingslådor i valfri höjd.

Lookias odlingslåda passar både i utemiljöer, balkonger och patio. I takt med att den används patineras den med gyllenbrun färg vilket ger den ett naturligt och vackert utseende, den finns även i galvaniserat stål som bibehåller sin metalliska färgton.

För klättrande växter kan den kombineras med ett växtstöd som enkelt kan appliceras på odlingslådans ram. Som tillbehör finns en elegant skyddsplatta som är lämplig vid balkonger, patio och andra ytor där ifyllningsmaterialet inte ska ha en direktkontakt med odlingslådans underlag.

Odlingslådans storlek

Mått: 118 x 88 x 20 cm

Material

Det svensktillverkade cortenstålet som används i Lookias produkter är ett material som rostar långsamt och bildar en vacker rödbrun färg. Stålytan genomgår en atmosfärisk korrosionsprocess/rostning som med tiden blir ett jämnt och skyddande oxidskikt. På så vis blir den rödbruna stålytan ett eget rostskydd som förhindrar en vidare korrosion/genomrostning. Dess robusta egenskap gör att den står sig mycket bra emot vårt skandinaviska klimat, och har därmed på senare år blivit ett populärt material bland arkitekter och trädgårdsdesigners.

Montering

Odlingslådan levereras med fyra sidor och fyra kanter som enkelt kan monteras ihop för hand med medföljande skruvsats.

För mer information kontakta oss här