Fågelbord

1.195 kr3.190 kr

I lager

Produktbeskrivning

Låta din bevingade vänner få avnjuta sin måltid med stil.
Lookias fågelbord är handtillverkat i Sverige av det hållbara och underhållsfria materialet zink. Den sätts enkelt fast på ett stilrent stativ gjort av rostfritt stål som har formgivits för att hänga talgbollar på. Behållaren rymmer fem liter frö som matas ut allt eftersom fåglarna äter. Detta innebär att fågelbordet inte måste fyllas på i samma utsträckning som på mindre modeller.

Zinket som används är återvunnet, vilket innebär att fågelbordet är ett av de mest miljövänligaste alternativ som finns på marknaden. Den är lätt att rengöra och är en vacker kreation i utemiljön året om.

Produktionspecifikation Fågelbord

Material: Rheinzink (100% Zink)
Mått: 45 x 45 x 31.5 cm

Produktionspecifikation Stativ

Material: Rostfritt stål
Mått: H: 132cm D: 3.5 cm
Färg: Silver

Artikelnr: 001 Kategori:

Product Description

Fågelbord By LOOKIA

Låta din bevingade vänner få avnjuta sin måltid med stil. Lookias fågelbord är handtillverkat i Sverige av det hållbara och underhållsfria materialet zink. Den sätts enkelt fast på ett stilrent stativ gjort av rostfritt stål som har formgivits för att hänga talgbollar på. Behållaren rymmer fem liter frö som matas ut allt eftersom fåglarna äter. Detta innebär att fågelbordet inte måste fyllas på i samma utsträckning som på mindre modeller.

Zinket som används är återvunnet, vilket innebär att fågelbordet är ett av de mest miljövänligaste alternativ som finns på marknaden. Den är lätt att rengöra och är en vacker kreation i utemiljön året om.

Montering

Lookias fågelbord är enkel att montera. Stativets ända är designad för att på ett enkelt sätt kunna montera fågelbordet ner i gräsmatta/rabatt med bara händer. Ett tips är att föra ner stativet ca. 20 cm ner i marken för att uppnå bästa stabilitet. En slägga/hammare kan hjälpa dig att få ner fågelbordet om det finns mycket sten/rötter i marken. Fågelbordet monteras därefter på stativets top, med en sexkantig nyckel (insatsnyckel) skruvas fågelbordet ihop med stativet.

Material

Zink bildar ett patina som skyddar på ett effektivt sätt materialet mot vårt skandinaviska klimat. Dess korrosion är 200 gånger långsammare än järn och har därmed blivit ett naturligt val i våra produkter. Materialet har mycket god förmåga att stå emot mekaniska påfrestningar, och om mindre repor eller skador skulle uppstå så har dess karaktäristiska mattgrå patina självläkande egenskaper som påskyndas av regn och fukt.

Underhåll

Skölj av med varmt vatten. Vid hårdare smuts kan såpvatten användas. Enkelheten att rengöra fågelbordet minimerar smittspridning bland småfåglarna.

För mer information kontakta oss här: Kontakta oss

Additional Information

Vikt Inte tillgänglig
Dimensioner Inte tillgänglig