Cykelställ

1.245 kr

Lookias stilrena cykelställ med inspiration hämtad från minimalistiska signumet och det skandinaviska naturen. Med enkla och raka linjer ger detta stabila cykelställ en känsla av lyx och funktionalism i moderna tappning. Det rostfria och hållbara stålet behåller sin unika karismatiska stålglans i ur och skur.

För de mörka och kalla vintermånaderna har Lookia tagit fram ett innovativ tillval som sprider ljus likt en fackla i mörkret.

Storlek: 9,5 x 9,5 x 96 cm

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:

Product Description

Cykelställ By Lookia

Lookias eleganta cykelställ har utformats för enkelt kunna monteras på parkeringsuppfarten till villan men även för offentliga utemiljöer som parker, bibliotek och hyresfastigheter. Dess unika design har utformats för att minimera slitage på cykelramen då endast cykelhjulet har kontakt med stället. Vid valet av material har fokus varit på att den ska vara underhållsfri och har därför tillverkats i rostfritt stål som är en kromlegering med en kromhalt över 12 % vilket minerar rostangrepp. Stället passar för de flesta cykelmodeller med standardmått och är ett bra alternativ när det är begränsat med utrymme.

Material

Det rostfria stålet som används i Lookias produkter är en stållegering som innehåller en mix av flera grundämnen. I det rostfria stålet som används av Lookia är det krom som är det huvudsakliga legeringsämnet, men kan även innehålla fler grundämnen som tillexempel nickel. Minst 12 % krom innehåller rostfritt stål för att det inte skall angripas av rost. I det rostfria stålet är det grundämnet krom som i kontakt med syre bildar kromoxidskikt på stålytan vilket gör att metallen behåller sin metalliska färgton.

Färg

Färgen som används vid Lookias produkter är en slitstarkt kvalitetsfärg som klarar av de påfrestningar som finns i vårt skandinaviska klimat.

Storlek

9,5 x 9,5 x 96 cm

Leverans

Levereras med monteringssats och anvisningar.

 

 

Följ Lookia på Instagram för inspiration för utemiljöer, tryck här.